Open Tuindag gemeente Berg en Dal 2017

GEMEENTE BERG EN DAL – Op zondag 25 juni 2017 is het Open Tuindag in bijna 20 tuinen in de gemeente Berg en Dal.

De tuinen zijn open van 11.00 tot 17.00 uur en ze zijn te vinden in de kernen Millingen aan de Rijn, Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek, Breedeweg en De Horst. Alle informatie over de tuinen is te vinden op www.tuindagbergendal.nl. Op de site zijn ook vier routes aangegeven die langs de tuinen voeren.

Gratis folder!

De folder met het overzicht van alle deelnemende tuinen ligt gratis voor je klaar bij de VVV, bij veel winkels, bij onze sponsors en op andere openbare plekken. Op de dag zelf liggen ze in de meeste tuinen. Op onze kleurrijke website vindt u meer informatie en prachtige foto’s van de tuinen. Zo kunt je zelf een route langs de tuinen van je voorkeur samenstellen of een voorgestelde route volgen.

Veel nieuwe tuinen!

Er valt veel te genieten en er is ook veel nieuws te zien. Het totaal aanbod aan tuinen is minder groot, maar er zijn wel vijf nieuwe tuinen te zien die er vorig jaar niet bij waren. Al met al meer dan genoeg tuinen om je zondag te vullen met het genieten van planten en water, van bloemen, grassen, kleuren en geuren. Of om te leren over vergeten groenten en bijzondere bomen en ecoculturen. Bij sommige deelnemers staat de oogst centraal, anderen zoeken vooral een lust voor het oog. Voor alle deelnemers geldt, dat zij hun passie graag delen!

Volop genieten

Het wordt dus weer volop genieten in de tuinen. Kijk alvast op de bovengenoemde website of haal de gratis folder. De tuinen vol inspiratie wachten. En in veel tuinen staat ook nog een gratis kopje thee of koffie klaar. Je bent van harte welkom!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Open Tuindag gemeente Berg en Dal 2017

Reageren is niet toegestaan.