Kom naar de “Doe! Markt” 2017 in Millingen aan de Rijn

MILLINGEN AAN DE RIJN – In de gemeente Berg en Dal is veel te beleven. Dat is te zien tijdens de ‘Doe Markt’, in de speeltuin Steense Gemeente in Millingen aan de Rijn, zondag 17 september.

Organisaties, verenigingen en initiatieven van de gemeente laten daar zien wat ze te bieden hebben. Ook is er ruimte voor muzikale, sportieve en dansoptredens.

Bal hooghouden

U kunt op zondag 17 september optredens verwachten van onder andere: Line Dance ‘Funky Dance’ en Fanfare St. Cecilia. Ook kunt u een Tai Chi Workshop volgen die wordt verzorgd door Dekkerswald uit Groesbeek of meedoen met een Volleybal demo verzorgd door Ikaros en Switch 87. Bij de kramen geven de deelnemers informatie over hun organisatie of club. Ook kunt u zich hier opgeven als lid of als vrijwilliger. Al met al is er genoeg te beleven voor jong en oud uit de hele gemeente Berg en Dal. Voor het complete programma: houd de website www.fortewelzijn.nl in de gaten.

Op zoek naar vrijwilligers?

Bent u nog op zoek naar vrijwilligers of leden? Of wilt u graag uw organisatie laten zien op de ‘Doe! Markt’? Dat kan! De ‘Doe! Markt’ is nog op zoek naar organisaties, clubs en initiatieven die een kraam willen bemannen. Stuur een e-mail naar [email protected] om uw organisatie op te geven.

Info

Waar: Speeltuin Steense Gemeente, Millingen aan de Rijn
Wanneer: zondag 17 september van 13.00-16.00
Wat: informatie, vraag & aanbod vrijwilligerswerk, ledenwerving

De organisatie van de ‘Doe! markt’ is in handen van Forte Welzijn en de gemeente Berg en Dal.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kom naar de “Doe! Markt” 2017 in Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.