Eten met mantelzorgers: vanaf juli ook in Millingen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Op maandag 3 juli start men ook in Millingen aan de Rijn met een nieuwe activiteit: eten met mantelzorgers.

Deze activiteit is bedoeld voor mensen die de zorg hebben voor anderen die extra zorg nodig hebben.

“Heel fijn”

Familie, een vriend, een buur of iemand anders. In Groesbeek komt al een aantal mantelzorgers bij elkaar om samen een hapje te eten. Daar is het een succes. Dus waarom zouden we dat ook niet in Millingen organiseren? Een deelnemer zegt: “Ik vind het heel fijn. Je bent er even tussenuit. Je zit aan tafel met andere mantelzorgers, ontmoet mensen in dezelfde situatie. Dat is ook prettig.”

Millingen: eerste maandag van de maand

De maaltijd in Millingen zal steeds op de eerste maandag van de maand zijn. Je bent als mantelzorger van harte welkom. De maaltijd is in Gasthuis St. Jan de Deo in Millingen. De start is om 11.45 uur en we zijn tegen 13.15 uur uitgegeten. Je kunt je op werkdagen tot 13.00 uur aanmelden via Forte Welzijn, 085 – 040 60 66 of door een mail te sturen naar [email protected].

Er zijn voor mantelzorgers geen kosten aan verbonden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Eten met mantelzorgers: vanaf juli ook in Millingen

Reageren is niet toegestaan.