Onderwijs in “Dorpsplein”, met directeur Martinusschool

MILLINGEN AAN DE RIJN – Zondag 25 juni staat het basisonderwijs centraal in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Onrust

Er heerst wat onrust in dat onderwijs. Te lage salarissen, een enorme werkdruk, teveel tijd voor administratie en te weinig tijd voor het onderwijslesgebeuren. Te weinig mannen voor de groep. En moeilijkheden bij vervanging.

Staking?

Zowaar enkele items die aan bod komen in een gesprek tussen de directeur van de Millingse Martinusschool (school bestaat dit jaar 100 jaar!) – Vincent Scholte – en presentator John Peters. Gaan de scholen in Groesbeek en omgeving dinsdag 27 juni meedoen aan de 1-uursstaking als waarschuwing voor een eventueel op handen zijnde grotere staking in september? Wat vinden ouders ervan en worden die tijdig ingelicht?

Luister zondag 25 juni naar het Dorpsplein van 13.00 uur tot 14.00 uur! Het kan ook nog vier weken daarna via uitzending gemist van de omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Onderwijs in “Dorpsplein”, met directeur Martinusschool

Reageren is niet toegestaan.