Mac van Dinther in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 2 juli is Mac van Dinther – woonachtig in Nijmegen – te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein. Hij is journalist en werkt bij de Volkskrant.

Nijmegen

Hij schrijft regelmatig over Nijmeegse zaken, zoals over museum het Valkhof, de fietsroutes in onze omgeving, maar hij is vooral bezig in het land restaurants te bezoeken die hij dan recenseert. Hij is in Nederland de bekendste recensent op dat gebied. Dat doet hij al 20 jaar wekelijks in het zaterdagmagazine van die krant.

Mystery guest

Voelt hij zich een mysterie guest? Presentator John Peters praat met hem over zijn restaurantbezoeken, hoe hij tot keuzes komt, over zijn beoordelingen en vooral ook of hij in onze omgeving restaurants beoordeeld heeft en binnenkort in bijvoorbeeld Groesbeek zomaar neer kan strijken…!

Koken

Waar let hij vooral op en waarop misschien juist niet? Het gesprek zal ook gaan over voeding en gezondheid, de talloze kookboeken, over de cultuur van het uit-eten. Luister zondag 2 juli naar het Dorpsplein van 13.00 uur tot 14.00 uur. Vier weken na de uitzending ook nog via uitzending gemist te beluisteren.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Toontje

Lekker lauw, lekker slap, lekker links lullen.

Gilda

Dan mot je moar nor de muziekpres luustere toontje

robby

Gilda
Zie ge beetje aan verkiezen je bedoel berg en dal met programma van Huub

wpDiscuz