Laura en Chris Poelen in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 9 juli zijn Laura en Chris Poelen te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal; het Dorpsplein. Zij zijn eigenaren van het Balkon van Groesbeek aan de Derdebaan.

Zij runnen er een bed & breakfast-accommodatie met een prachtig uitzicht op Groesbeek en Duitsland. Zij bezitten ook veel grond.

Pompoenen

Met name eetbare en niet-eetbare pompoenen groeien er. Presentator John Peters praat met hen over de B&B-organisatie, over de mogelijkheden voor de gasten en wat er toch met die ontzettend vele pompoenen gebeurt. Het Balkon heeft ook een terras en een binnenaccommodatie. ‘s Zondags kan eenieder er terecht van 10.00 uur tot 17.00. Het is ook een kindvriendelijk verblijf. De gastvrijheid is van hoog niveau.

Vakantie

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna nog vier weken via uitzending gemist van de omroep. Het is de laatste uitzending voor de vakantiestop. Het programma is terug op zondag 27 augustus. Herbert Gerrits en John Peters wensen iedereen een fijne vakantie met mooie uitzichten!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gruusbekse

Is meer iets voor Toen en Now.

Jaap

Is dat een programma op Muziekexpres?

Muts

@Jaap: Nee, op een echt radiostation

wpDiscuz