Vluchtelingen zoeken maatjes in Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Forte Welzijn houdt zich sinds enige tijd bezig met de participatie van vluchtelingen in Berg en Dal.

Begeleiden vluchtelingen

Voor het maatjesproject in Berg en Dal zijn wij op zoek naar sociale en betrokken vrijwilligers die het leuk vinden om vluchtelingen in Berg en Dal te begeleiden in hun nieuwe woonomgeving en samen te bouwen aan een netwerk.

Activiteiten

Als vrijwillig begeleider en netwerkversterker ga jij afhankelijk va de interesses bijvoorbeeld samen naar de bibliotheek, markt, proefles van een sportvereniging of bij de buren op de koffie. Samen bouw je aan een netwerk tot de nieuwkomer zijn of haar draai heeft gevonden.

Wij bieden

• Begeleiding door een projectmedewerker voor het leren van (nieuwe) vaardigheden en bekend raken met de mogelijkheden waar jullie samen naar toe kunnen.
• Flexibele uren; ruimte om werkzaamheden naar eigen voorkeur in te delen.
• Bijeenkomsten met andere maatjes.

Meer informatie

Wil jij je aanmelden als maatje voor een nieuwe inwoner van Berg en Dal of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne de Jong: 06-53817109 of [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hent

Kunnen ze ook dakdekken?

Gerrit

Vluctelingen zoeken geen maatjes, stichting forte welzijn zoekt maatjes.

potje

Maatjes……beej d’n visboer.

Hent

Ze kunnen beter maatjes zoeken voor de eenzame ouderen die NL hebben opgebouwd na WO2

wpDiscuz