Kermis Millingen aan de Rijn 2017

MILLINGEN AAN DE RIJN – Van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 juli is het weer kermis in Millingen aan de Rijn.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Hieronder vindt u het programma van de kermis. De kermis heeft gevolgen voor de afvalinzameling, het Kulturhus en het verkeer.

Inzameling GFT 20 juli 2017 en plastic+ 25 juli 2017

In verband met de opbouw van de kermis is het niet mogelijk op donderdag 20 juli de gft-containers en op dinsdag 25 juli het plastic+ afval binnen de afzettingen op te halen. Dar NV haalt uw gft-container en plastic+ afvalzakken dan in de dichtstbijzijnde zijstraten op. Daar kunt u ze dus aanbieden.

Sluiting Kulturhus

Het Kulturhus in Millingen aan de Rijn is maandag 24 juli in tegenstelling tot voorgaande jaren geopend voor publiek. Ook dinsdagavond 25 juli is er gewoon een avondopenstelling van burgerzaken.

Verkeersmaatregelen kermis Millingen aan de Rijn

Vanwege de kermis gelden van woensdag 19 juli 13.00 uur tot en met woensdag 26 juli 18.00 uur de volgende verkeersmaatregelen:

• Afsluiting voor alle verkeer van het gedeelte van de Heerbaan vanaf de kruising met de Sint Willibrordstraat tot de kruising Burg. Eijckelhofstraat.
• Afsluiting voor alle verkeer van het gedeelte van de Zeelandsestraat tussen de Heerbaan en de Pastoor Graatweg;
• Het verkeer wordt omgeleid via de route Rivierstraat – Rijndijk – Steenstraat – Wethouder Koenenstraat. Op deze route en in de Pastoor Graatweg en Schoolstraat geldt een tweezijdig stopverbod om de doorstroming van het verkeer, ook voor nood- en hulpdiensten mogelijk te maken.
• De winkels en bedrijven in de Burg. Eijckelhofstraat blijven bereikbaar. Het openbaar vervoer rijdt via de Rijndijk.

Programma kermis

De attracties staan jaarlijks opgesteld vanaf Schuttersgenootschap OEV (Heerbaan 190) en eindigen ter hoogte van de parkeerplaats naast het Kulturhus (Heerbaan 115). De attracties zijn dagelijks voor het publiek geopend van 13.00 tot 24.00 uur met uitzondering van de dinsdag 25 juli. Dan stopt de kermis om 23.00 uur.

Er gelden vaste ritprijzen, namelijk € 1,- voor de kinderzaken, € 1,50 voor de zogenaamde klein vermaakzaken en maximaal € 4,- voor de twee grote vermaakzaken.

Promotieprogramma

• maandag Familiedag (3 halen en 2 betalen voor alle attracties)
• dinsdag Eurodag (m.u.v. van de 2 groot vermaakzaken waarvoor een reductie geldt)
• dinsdagavond loterij

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Handige Harrie

Kijken of die Millingense horeca en para(horeca) nog een beetje door 1 deur kunnen. Laatste ontmoeting “samen” in het gemeentehuis van Berg en Dal was niet zo voortvarend.

ikke

aan duitsland geven

Dungen

@ikke, wat ben jij een enorme eikel. Of je nu wel of geen hekel hebt aan Millingen a.d. Rijn, het is 100% Nederlands en dat willen wij graag zo houden!!!!!

Ikke

Haha

fam. Kortemans

@ ikke; na amper beraad hebben wij besloten om onze aanhangwagen en kruiwagen in te zetten voor het transport van u en uw have naar Duitsland.
Uw inlevendheid, wijze van ophitsen, tokkie gedrag en voorkeur voor Duitse oldtimers zullen er beter tot zijn recht komen dan in het voor u zo wit zwarte Groesbeek.
Doei!

Handige Harrie

heren.. heren.. denk aan de DB’s he!!! in Gruusbek ging het zaterdag mis bij De Comm, uitbater Janssen is helemaal over de pis….

wpDiscuz