Eten met mantelzorgers: weer in Millingen!

MILLINGEN AAN DE RIJN – Op maandag 7 augustus kunt u als mantelzorger in Millingen weer een hapje met ons mee komen eten.

Vorige maand was de start en het was een groot succes!

Ook in Groesbeek een succes

Het is bedoeld voor mensen die de zorg hebben voor anderen die extra zorg nodig hebben. Familie, een vriend, een buur of iemand anders. In Groesbeek komt al een aantal mantelzorgers bij elkaar om samen een hapje te eten. Ook daar is het een succes. Dus daarom organiseren we dit ook in Millingen. Een deelnemer vertelde de vorige keer: “Ik vind het heel fijn. Je bent er even tussenuit. Je zit aan tafel met andere mantelzorgers, ontmoet mensen in dezelfde situatie. Dat is ook prettig.”

Eerste maandag van de maand

De maaltijd in Millingen is steeds op de 1e maandag van de maand. Je bent als mantelzorger van harte welkom. De maaltijd is in Gasthuis St. Jan de Deo in Millingen. De start is om 11.45 uur en we zijn tegen 13.15 uur uitgegeten. Je kunt je aanmelden vóór 31 juli op werkdagen tot 13.00 uur via Mantelzorg Berg en Dal: 085 – 040 60 66 of door een mail te sturen naar [email protected]

Er zijn voor mantelzorgers geen kosten aan verbonden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Eten met mantelzorgers: weer in Millingen!

Reageren is niet toegestaan.