Kom naar vakantielunch voor mantelzorgers

GEMEENTE BERG EN DAL – Wij als Mantelzorg Berg en Dal weten als geen ander dat tijdens deze vakantiemaanden alles op een laag pitje staat.

Behalve de zorg. Die gaat gewoon door.

Speciale vakantielunch

Om de mantelzorgers in Berg en Dal ook tijdens de vakantieperiode iets aan te kunnen bieden, organiseren we op zaterdag 19 augustus een speciale vakantielunch in De Mallemolen in Groesbeek. Je bent natuurlijk zelf als mantelzorger van harte uitgenodigd om van deze lunch te komen genieten! Maar ook degene die jouw zorg nodig heeft, is van harte welkom.

Aanmelden, geen kosten

Vorig jaar was de lunch een groot succes. Daarom organiseren we het ook dit jaar weer! Maak je gebruik van dit aanbod, meld je dan eenvoudig bij ons aan. Er zijn geen kosten aan verbonden. Reageer wel vóór 14 augustus en kom genieten van een smakelijk en mooi moment samen! Aanmelden kan via [email protected] of bel even naar 085—040 60 66 (op werkdagen tussen 09.00 uur en 13.00 uur).

Info

We hopen je te zien op zaterdag 19 augustus! De geheel verzorgde lunch vindt plaats in de foyer van De Mallemolen in Groesbeek, Kloosterstraat 11. De aanvang is om 12.00 uur en we stoppen rond de klok van 14.00 uur. Mocht vervoer een probleem zijn, geef dit dan bij ons aan.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 juli, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miel fransen

Alle mantelzorgers en degene waarvoor u zorgt in de hele gemeente, zijn van harte welkom op zaterdag 19 augustus in De Mallemolen. Namens alle vrijwilligers van mantelzorg Berg en Dal van harte welkom om er even tussenuit te zijn.

wpDiscuz