Muziek- en danslessen voor jonge kinderen en hun ouders

NIJMEGEN – Vind je het leuk om samen met je kind te dansen en te zingen? Dan ben je vanaf augustus van harte welkom bij een nieuwe lessenreeks van Kinderpraktijk Het Berenhol. De lessen vinden plaats in Nijmegen Oost, Broerdijk 35.

De kleinsten onder ons, van 10 maanden tot en met 2,5 jaar, zijn samen met hun (groot-)ouders welkom bij de muziekcursus “Didoedeldei – ik ben zo blij”.

Didoedeldei

Deze cursus sluit aan bij de klankentaal van jonge kinderen en bij hun ontvankelijkheid voor muziek. Er is veel ruimte voor levensvreugde, oerkracht en de natuurlijke bewegingsstroom van de kinderen. Ter plekke gemaakte liederen moedigen de kinderen aan in hun uitingen en ondersteunen de natuurlijke ontplooiing. Luisteren naar livemuziek van o.a. veltrommel, berencello en toverfluit en samen muziek maken met wat is: dat staat voorop in deze cursus.

Het Toverbos (3 – 5 jaar)

De 3-5 jarigen en hun ouders zijn welkom bij de cursus “Dansen en Zingen in Het Toverbos”. Een cursus die veel speelruimte biedt voor de kleurrijke fantasie van jonge kinderen en voor hun grote bewegingsbehoefte. En waar ouders weer spelenderwijs thuis kunnen komen in de ‘taal’ van hun kind: beweging en klank. En wie weet komt de bloemenfee langs met haar bloemendruppels. Laat je maar verrassen

Info en aanmelden

Data: 5 keer op zaterdagen: 19 aug., 2, 23 en 30 sept.; 7 okt. 2017
Tijd: 10:00 uur – 10:45 uur muziek; 11:00 uur tot 11.45 ‘Toverbos”
Adres: Yogacentrum “Maitri”, Broerdijk 35, Nijmegen Oost
Nadere info/ aanmelden: [email protected] 024-3607967, of via Willeke Peeters: 06-23443914.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Muziek- en danslessen voor jonge kinderen en hun ouders

Reageren is niet toegestaan.