Berg en Dalse (15) pakt zilver bij Nationale C-spelen

AMSTERDAM – Manjorie Janssen (15) uit Berg en Dal heeft dit weekend tijdens de Nationale C-spelen in Amsterdam een zilveren plak gewonnen op de 1500 meter.


Foto: Martijn Venhuizen.

De C-spelen zijn officieuze Nederlandse Atletiek Kampioenschappen voor 14- en 15-jarige atleten.

Laatste 100 meter

Janssen liep 100 meter voor de finish nog aan kop, maar moest helaas haar meerdere erkennen in de Arnhemse Anna Hightower. Manjorie finishte in een tijd van 4:40:09 minuten, Hightower was 38 seconden sneller. Er was ook Mooks succes. Yasmine Abbes leek vierde te gaan worden, maar wist door een goede laatste 100 meter alsnog brons te winnen. Abbes liep een nieuw persoonlijk record van 4:42:51 minuten. Het oude record stond op 4:46:17.

Running Team Simba

Beide dames zijn lid van Running Team Simba. Dit is een nieuw Nijmeegs hardloopteam waarbij de atleten samen trainen maar lid blijven van een lokale atletiekvereniging. De doelstelling van het team is het scouten en opleiden van talentvolle atleten uit Nijmegen en omgeving en daarnaast het trainen en begeleiden van regionale/nationale topatleten. Trainers bij het team zijn Martijn Venhuizen en regionale toploopster Christine Venhuizen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

netjes gedaan top prestatie .

Patje P.

Keurig gedaan.

wpDiscuz