Succesvolle expositie van Reuser feestelijk afgesloten

BEEK-BERG EN DAL – In aanwezigheid van diverse vrienden, kennissen en andere belangstellenden is op vrijdag 25 augustus 2017 de expositie in het Wylerberghuis in Beek-Berg en Dal van kunstenaar Bernadette Reuser afgesloten.

De expositie had als thema “A message from Nuestra Senora de Cura–EXPOSICION“.

Blijdschap

Tijdens een gezellige Finissage in de expositie-ruimtes van de benedenverdieping van het historische landhuis Wylerberg sprak de kunstenaar de aanwezigen toe. Zij uitte haar blijdschap dat zij de mogelijkheid had gekregen om op deze plek en omgeving te exposeren. Op die manier heeft zij haar “message from Nuestra Senora de Cura” door middel van haar – soms onconventionele- werken kunnen overbrengen aan de bezoekers.

Ware belevenis

Zij heeft hierbij ervaren dat haar werken en installaties over de 4 levensthema’s van de expositie vaak aanleiding waren tot een ware belevenis bij de bezoekers. Daarom was zij blij tijdens de openingstijden van de expositie persoonlijk aanwezig te zijn geweest.

De expositie vond plaats van 9 augustus 2017 tot en met 1 september 2017.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Succesvolle expositie van Reuser feestelijk afgesloten

Reageren is niet toegestaan.