Audities voor zanggroep Vierdaagseorkest 2018

CUIJK – Zingen met begeleiding van een orkest van 60 muzikanten? Optreden voor een publiek van een paar honderd man tot meer dan 2000?

Wie dat graag zou willen krijgt nu de kans bij het Vierdaagse Orkest 2018. Op zondag 8 oktober worden daarvoor audities gehouden en we zijn met name op zoek naar enthousiaste mannen.

Vierdaagse Orkest

Het Vierdaagse Orkest is een orkest van amateurblaasmuzikanten, slagwerkers en een combo, die in de week van de Nijmeegse Vierdaagse in totaal zes keer een avondvullend muzikaal programma brengt. Een promsconcert van hoog niveau, dat elk jaar veel publiek trekt door de combinatie van aansprekende muziek en zang.

Programma

Het programma, dat elke jaar bestaat uit bijna 30 nummers van populair tot musicalmuziek, is instrumentaal en vocaal van hoog niveau. De muzikanten van het Vierdaagse Orkest, onder leiding van dirigent Bart van Zutven, komen uit heel oostelijk Brabant en uit het Rijk van Nijmegen.

Eisen

De zanggroep van het Vierdaagse Orkest is op zoek naar nieuwe collega’s, die graag mee willen doen aan de reeks drukbezochte concerten. Deelnemers aan de auditie moeten minimaal 14 jaar zijn en podiumervaring is wenselijk, bijvoorbeeld in een koor, groep of als solist. Zangles hebben gehad of nog volgen is een pre, maar niet noodzakelijk.

Uit het hoofd

Aan de deelnemers van de auditie wordt gevraagd een nummer voor te bereiden dat uit het hoofd moet worden gezongen. Begeleiding is toegestaan vanaf cd of met gitarist of pianist. Nummers kunnen naar eigen voorkeur gekozen worden uit het pop- of musicalrepertoire.

Info en aanmelden

De zanggroep van het Vierdaagse Orkest repeteert onder de enthousiaste leiding van Stephanie Bongers- van Werkhoven. De optredens zijn in de week van 14 tot en met 22 juli. De audities zijn op zondag 8 oktober, aanvang 13.00 uur. Aanmelden kan via: [email protected].

Meer informatie over het Vierdaagse orkest op: www.vierdaagseorkest.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Audities voor zanggroep Vierdaagseorkest 2018

Reageren is niet toegestaan.