Common Ground 2017 in Orientalis

HEILIG LANDSTICHTING – Museumpark Orientalis stelt zijn grond beschikbaar om verschillende culturen te laten ontmoeten door middel van kunst, muziek, theater, dans en eten uit alle windstreken.

Common Ground

In samenwerking met Stichting ElanArt organiseert Museumpark Orientalis op 17 september 2017 de tweede editie van het festival Common Ground. Common Ground heeft als doel een bijdrage te leveren aan de ontmoeting en dialoog tussen mensen, organisaties en initiatieven met verschillende culturele achtergronden door middel van kunst.

Achtergrond

De invalshoek van deze editie van het festival is het Bijbelse verhaal over de Toren van Babel. Museumpark Orientalis heeft sinds kort een eigen Toren van Babel en om dit kunstwerk heen zal het festival plaatsvinden. Het verhaal over deze toren is een bijzonder toepasselijk verhaal voor onze tijd: een tijd van vluchten en migratie, van verschillende culturen die elkaar tegenkomen en van de spraakverwarringen die daardoor plaatsvinden. Tijdens Common Ground wordt geprobeerd door middel van kunst deze spraakverwarringen te overstijgen.

Info

Datum: zondag 17 september 2017 van 11:00 – 17:00
Toegang: €10 voor volwassenen, €6 voor kinderen van 4 t/m 15 jaar, gratis voor kinderen t/m 3 jaar

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Common Ground 2017 in Orientalis

Reageren is niet toegestaan.