Weinig geld, maar toch meedoen aan sport en cultuur?

GEMEENTE BERG EN DAL – Binnenkort beginnen de sportverenigingen en cultuurverenigingen weer met een nieuw sportseizoen en een nieuw cursusjaar. Wilt u of een gezinslid lid worden van een vereniging of deelnemen aan een cursus, maar heeft u daar geen geld voor?

Dan kunt u toch meedoen via de ‘Doe Mee!-regeling’.

Hoe doe ik mee?

Als u een laag inkomen heeft, kunt u via de Doe Mee!-regeling van de gemeente één keer per jaar (en per gezinslid) een vergoeding aanvragen in de contributie of het cursusgeld. De vergoeding is ook voor sportkleding of materiaal voor uw cursus. De tegemoetkoming is € 225,- voor kinderen en € 100,- voor volwassen.

Schoolgaande kinderen?

De scholen zijn weer begonnen. Voor kinderen (t/m 18 jaar) die naar het voortgezet of middelbaar onderwijs gaan kunt u een vergoeding aanvragen van € 100,-. Dit valt ook onder de Doe Mee!-regeling.

Wilt u weten of u recht heeft op de Doe Mee-regeling?

Op de website van de gemeente vindt u meer informatie over de Doe Mee!-regeling. Of bel voor meer informatie het algemene nummer van de gemeente 14024 en vraag naar het cluster Inkomen.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Weinig geld, maar toch meedoen aan sport en cultuur?

Reageren is niet toegestaan.