Nationale Fiets Telweek 2017

REGIO – Maandag 18 september begint de derde Nationale Fiets Telweek, het grootste fietsonderzoek van Nederland.

Van 18 tot en met 24 september meten we hoe Nederland zich op de fiets verplaatst, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zitten. Dit jaar is het ook mogelijk om de routes te beoordelen en ervaringen te delen.

Fiets je mee?

Meten is weten én verbeteren. Hoe meer deelnemers, hoe meer waardevolle informatie. Dus doe mee en download de Fiets Tel-app via Google Play of Apple Store! Op 18 september begint de app automatisch met meten als u op de fiets stapt. U maakt kans op één van de 50 Rains-jassen, één van de 5 Garmin-fietscomputers of een Batavus Brite E-go. Kijk voor meer informatie op www.fietstelweek.nl.

Fietsroutes beoordelen

Als deelnemer kunt u met de app ook bepaalde fietsroutes beoordelen. Zo draagt u bij aan een veiliger en comfortabeler fietsnetwerk. Als u gebruik maakt van deze ‘actieve modus’, krijgt u hiervoor een uitgebreider dashboard. Maar dit hoeft niet, u kunt ook gewoon meedoen en tellen.

Opdrachtgevers

Dit jaar zijn de opdrachtgevers van de Fiets Telweek: provincie Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Zuid-Holland en Flevoland, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, Vervoerregio Amsterdam, gemeente Amsterdam en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nationale Fiets Telweek 2017

Reageren is niet toegestaan.