Theatervoorstelling “Ik wil je niet kwijt…”

BEEK-BERG EN DAL – Op donderdag 28 september om 14.00 uur speelt theatergroep Nocturne de indrukwekkende voorstelling “Ik wil je niet kwijt”.

De voorstelling vindt plaats in Kulthurhus Beek aan de Roerdompstraat 6.

Dementie

Thea en Joop zijn 55 jaar getrouwd, wanneer blijkt dat Thea aan het dementeren is. Terwijl de naaste omgeving zich zorgen gaat maken, blijft zij nog strijdbaar ontkennen, wat tot tragikomische conflicten leidt. Wanneer Thea toch wordt opgenomen, neemt Joop een drastisch besluit, waarna de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen. De rode draad van het verhaal is de liefdevolle verbintenis van twee oudere mensen, een band die sterker is dan de ellende die hen overkomt.

Tijden

De zaal is open vanaf 13.30 uur en om 16.00 uur is de voorstelling afgelopen. Hierna zijn nog een aantal deskundigen aanwezig. Zij kunnen met u nog even doorpraten over dit soms lastige onderwerp. Deze voorstelling is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten: 085-0406066 op werkdagen tot 13.00 uur of [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Theatervoorstelling “Ik wil je niet kwijt…”

Reageren is niet toegestaan.