Bedrijvendag 2017

MILLINGEN AAN DE RIJN – Na de drukbezochte Bedrijvendag in 2015 wordt op 23 oktober de tweede Bedrijvendag georganiseerd.


Foto en rechten: Gemeente Berg en Dal.

Tijdens de Bedrijvendag kunt u netwerken met uw collega-ondernemers uit onze gemeente. De tweede Bedrijvendag staat in het teken van innovatie en vindt plaats in de leegstaande scheepswerf in Millingen aan de Rijn.

Winnaar Het Beste Idee van Berg en Dal

Wethouder Sylvia Fleuren maakt op deze dag bekend wie de winnaars zijn van Het Beste idee van Berg en Dal! Dit gebeurt nadat de vijf ondernemers met de beste inzendingen een korte presentatie hebben gegeven over hun ideeën aan de onafhankelijke jury. De jury bestaat uit Hein van der Pasch (directeur Mercator Incubator Nijmegen), Jan Kersten (oprichter en directeur Kegro Deuren), Joost Bouman (adviseur Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland) en Martin Visser (directeur bedrijven Rabobank Rijk van Nijmegen).

Programma

Hieronder het programma:

16.30 – 17.00 uur: Inloop
17.00 – 17.30 uur: Opening door de dagvoorzitter en wethouder Sylvia Fleuren
18.30 – 19.15 uur: Presentaties Het Beste Idee van Berg en Dal!
19.30 uur – ….: Prijsuitreiking en nazit
Dagvoorzitter is Paul Wilbers, voormalig burgemeester van Ubbergen. Kortom, het wordt een interactieve en dynamische dag met volop mogelijkheden om zaken te doen, kennis op te doen over innovatie en om nieuwe contacten te leggen.

Aanmelden

Mogen wij u ook begroeten op maandag 23 oktober? Vul dan het korte inschrijfformulier in. Deelname is gratis.

Catering verzorgen?

Wilt u samen met andere horecaondernemers uit Berg en Dal de catering van de Bedrijvendag verzorgen en zo laten zien wat uw horecabedrijf in huis heeft? Laat het ons weten via [email protected]. Hier kunt u ook uw vragen naartoe mailen.

Locatie

Scheepswerf Millingen aan de Rijn (Rijndijk 19, 6566 CG, Millingen aan de Rijn).

Initiatief

De bedrijvendag is een initiatief van de Millingse Ondernemers Vereniging, Ondernemend Ubbergen, Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland en de gemeente Berg en Dal.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bedrijvendag 2017

Reageren is niet toegestaan.