400 Wijkhelden in Park Tivoli

BERG EN DAL – Op zondag 24 september was er weer een Wijkheldendag.


Leden van een koor en wethouders zingen het Wijkheldenlied. Foto en rechten: Geert Timmer.

Dit jaar kwamen ruim 400 Wijkhelden uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Nijmegen naar Amusementspark Tivoli in Berg en Dal.

Cijfers en een lied

Het was wederom een geslaagde dag met prachtig weer en de bekendmaking van de laatste cijfers. Als opening van de dag zongen wethouders samen met leden van een koor van muziekschool Muziekopmaat en alle aanwezige (potentiële) Wijkhelden, het Wijkheldenlied.

Inzet en groei

De derde Wijkheldendag werd officieel geopend door wethouder Sjaak Thijssen van de gemeente Berg en Dal en Michelle Stuiver van Dar. Ze bedankten alle aanwezige Wijkhelden voor hun inzet voor een schone buurt en de wethouder benoemde het belang van bewustwording van zwerfafval. Ook maakte hij de laatste cijfers bekend. In een jaar tijd zijn er heel veel nieuwe Wijkhelden bijgekomen en dat is een mooi resultaat. In de regio zijn er nu ruim 1500 Wijkhelden actief, die een bijdrage leveren aan een schone buurt.

1, 2 in de maat, al het afval van de straat

Als opening van Wijkheldendag, zongen leden van een koor van Muziekschool Muziekopmaat en alle aanwezige Wijkhelden, samen met wethouder Sjaak Thijssen (gemeente Berg en Dal), Piet de Klein (gemeente Beuningen), Wethouder André Springveld (gemeente Druten) en Renske Helmer-Englebert (gemeente Nijmegen), voor het eerst het Wijkheldenlied. Wie naar het lied luistert, hoort wie de Wijkhelden zijn en wat ze doen. Gezamenlijk zorgden ze voor een super enthousiast en muzikaal optreden, inclusief een dansje door de leden van het koor.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on 400 Wijkhelden in Park Tivoli

Reageren is niet toegestaan.