Er even tussenuit: mantelzorgers en wijn proeven?

GROESBEEK – Als mantelzorger is het belangrijk dat je af en toe ook even ontspant.

Even weg en bijleren

Dat kan op allerlei manieren. Maar in deze tijd is het toch ook fijn om elkaar te kunnen ontmoeten, er even tussen uit te zijn en ondertussen nog het nodige bijleren over de verschillende wijnen die in de eigen omgeving gemaakt worden? Een ontspannen manier om even met iets anders bezig te zijn. Dat kan ook voor jou!

De Colonjes

Op woensdag 18 oktober tussen 14:00 uur en 16:00 uur zijn mantelzorgers welkom om deel te nemen aan een wijnproeverij met rondleiding! Je bent welkom in wijnhoeve De Colonjes, 2e Colonjes 4 in Groesbeek.

Hoofd raakt leeg

Door even met iets heel anders bezig te zijn, raakt je hoofd even heerlijk leeg. Het kan ook een gemakkelijke manier zijn om andere mantelzorgers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Iets wat door heel veel mantelzorgers steeds weer als prettig wordt ervaren. Het geeft niks als je nog niet eerder bent geweest. Voor iedereen is het ooit de eerste keer. Voor mantelzorgers zijn er geen kosten aan verbonden. Je moet je wel van tevoren aanmelden, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

Vervoer en aanmelding

Wil je je aanmelden of heb je vragen, bijvoorbeeld over vervoer vanuit Millingen of andere delen van Berg en Dal of zoek je iemand die even bij je thuis op kan passen als dat nodig is om mee te kunnen? Je kunt contact opnemen met ons op werkdagen tussen tot 13.00 uur: 085-0406066 of per mail [email protected]. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 oktober.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Er even tussenuit: mantelzorgers en wijn proeven?

Reageren is niet toegestaan.