Vier nieuwe carrouselleden in gemeente Berg en Dal

GROESBEEK – Donderdagavond zijn in de raadzaal van het gemeentehuis in Groesbeek maarliefst vier nieuwe carrouselleden benoemd.


VLNR: Daisy Menting, Arnold Driessen, Susanne van Rooijen en Mark Franssen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dat zijn Mark Franssen (D66 Berg en Dal), Daisy Menting (PvdA Berg en Dal), Susanne van Rooijen (Voor Berg en Dal) en Arnold Driessen (GJS Millingen aan de Rijn).

Franssen en Menting

Franssen is woonachtig in Berg en Dal en sinds vorig jaar lid van de lokale D66. Hij zal zich voornamelijk op de zorg gaan storten. Menting komt uit Groesbeek, is ook sinds vorig jaar lid van haar partij en studeert rechten.

Van Rooijen en Driessen

Van Rooijen woont in Beek-Berg en Dal, is vlak voor de zomer lid geworden van Voor Berg en Dal en werkzaam bij de Gelderse Sport Federatie (GSF). Onder andere sport zal dan ook haar aandacht gaan krijgen. Millingenaar Driessen zal zich vooral bezig houden met financiën en ruimtelijke ordening.

Carrousel

De vier carrouselleden mogen namens hun fracties deel gaan nemen aan de zogeheten carrouselvergaderingen. Dat zijn een soort “voorvergaderingen” die twee weken voor de reguliere raadsvergadering plaatsvinden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

De hele gemeenteraad is inmiddels een carrousel net als in den haag een komen en gaan van ministers en Kamerleden.

Gerrit

En die er vooral voor zichzelf en niet voor de burgers zitten niet te vergeten.

wpDiscuz