Tevredenheid over eerste Roots17-festival in Berg en Dal

BERG EN DAL – 23 september werd in gemeenschapshuis Kerstendal te Berg en Dal het muziekfestival “Roots17” georganiseerd.


Wild Rooster Blues Squadron in actie. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De organisatie kan tevreden zijn over het verloop van het evenement , dat tussen de 100 en 150 bezoekers trok. De presentatie was in handen van Rob van Elst.

Blues, rock en natuurlijk ook gezelligheid stonden op deze avond centraal. Het doel van het festival is om jong talent, maar ook de ervaren rotten uit de regio met roots in de rock, pop, jazz en blues een podium te bieden.

Het opwarmertje kwam van de (toen nog) Maarten Braam Band uit Leuth. De bandnaam was vernoemd naar de zanger, maar halverwege het optreden maakten bandleden Braam (zang/gitaar), Arno de Roest (bas) en Sam Verbeek (drum) de nieuwe naam bekend. De bluesrockband gaat verder onder de naam “Wild Rooster Blues Squadron”.

Na de pauze was de CD-presentatie van Sweet Bourbon, die de drie Bourbonnettes hadden meegenomen. Aanwezigen kregen bij het betalen van de entree de CD “Night Turned Into Day” mee naar huis. De 7 aanwezige bandleden zetten de zaal in vuur en vlam met dampende blues en stampende rock.

Naar alle waarschijnlijkheid zal het muziekfestival volgend jaar weer plaatsvinden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tevredenheid over eerste Roots17-festival in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.