Doe mee aan “De tafel van één”

GEMEENTE BERG EN DAL – Bent u een vrouw die graag (weer) aan de slag wil? Maar heeft u geen idee hoe te beginnen? Begin dan makkelijk en doe mee aan De tafel van één!

De tafel van één bestaat uit zeven bijeenkomsten waarin u met andere vrouwen samenkomt en waar u -onder begeleiding- kunt nadenken en praten over uw toekomst. Er zijn ook workshops waar u bijvoorbeeld leert hoe u moet netwerken. Kortom: ontdek wat u echt wilt en kunt en maak voor uzelf een plan hoe u verder gaat. U kunt daarna ook ondersteuning en begeleiding krijgen bij het vinden van een baan.

Doet u mee?

Dat kan vanaf donderdag 2 november van 9.30-11.30 uur in cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. De vervolgbijeenkomsten zijn op 9, 16, 23 en 30 november en op 7 en 14 december. Deelname is gratis.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar: [email protected] Zet in het mailtje uw e-mailadres en telefoonnummer. U kunt ook bellen met 06-52169318 voor meer informatie.

De tafel van één is een initiatief en aanpak van WOMEN Inc. om de participatie van vrouwen in gemeenten te stimuleren. Dit wordt ondersteund door het ministerie van OCW en door diverse gemeenten.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Doe mee aan “De tafel van één”

Reageren is niet toegestaan.