Aziatische activiteiten in Orientalis

HEILIG LANDSTICHTING – Tijdens de herfstvakantie zal het programma in Orientalis voornamelijk een Aziatisch karakter hebben.


Leeuwendans bij Orientalis tijdens de opening van het Tempel Festival. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Aftrap op 14 oktober

Zaterdag 14 oktober 2017 trapt het museumpark af met een demonstratie Kung Fu en iedereen kan gratis meedoen met Tai Chi. Dinsdag 17 oktober 2017 is er een kindermiddag, demonstratie leeuwendans en een workshop theeceremonie. Kom spelen met diabolo’s, steltlopen, skippyballen, badmintonnen, mikado, jenga, chopsticks (stokjes) en halma (chinees dammen).

Culturele middag op woensdag

Op woensdag 18 oktober 2017 is er een culturele middag. Die bestaat dan uit een introductie Chinese opera, wederom een demonstratie leeuwendans, papier snijden, gezicht verven, Chinese stokjes verven, Chinese lantaarns verven en klei figuren maken.

Het weekend: demonstratie, foto’s maken en Museumdag

Foto’s maken in traditionele Taiwanese kleding kan op de donderdag en vrijdag is het weer mogelijk om gratis mee te doen met Tai Chi en de Kung Fu demonstratie te zien. Een dagje later, op zaterdag 21 oktober 2017, is de Berg en Dalse Museumdag. Je kunt bij het Bevrijdingsmuseum, Afrikamuseum en Orientalis voor één euro naar binnen.

Voor de kinderen

Zondag 22 oktober pakt de Taiwanese gemeenschap uit rondom de expositie. Klanken, kleuren, geuren en smaken uit Taiwan komen hier voorbij! Naast dit programma kunnen kinderen in het museumpark uitwaaien, kastanjes verzamelen en de frescoschilders aan het werk zien.

Het museum is geopend van 11.00 – 17.00 uur. Het herfstvakantieprogramma begint om 13.00 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Aziatische activiteiten in Orientalis

Reageren is niet toegestaan.