Smartlappenfestijn Troost van Oost 2017

NIJMEGEN – Op zaterdag 4 november vindt in Nijmegen de maar liefst 20e editie van De Troost van Oost plaats.


Nicky en Simone.

Het smartlappenfestival van Nijmegen-Oost verspreidt zich over acht cafés in de wijk en belooft haar publiek naast de klassiekers van het levenslied een doldwaze avond.

De Troost van Oost

Het recept voor het Nijmeegse smartlappenfestijn is bekend. Een goed gevuld programma aan tranentrekkende live-acts, verspreid over acht cafés in Nijmegen-Oost. Iedere act speelt meerdere sets en neemt het publiek op geheel eigen wijze mee langs de klassiekers van het levenslied. De Troost van Oost zet ieder jaar een drukbezocht kroegenfestival neer waarop de tranen mogen stromen, de glazen overstromen en de ramen beslaan.

Acht cafés in Nijmegen-Oost

De Troost van Oost 2017 telt acht deelnemende cafés. Alle cafés liggen op loopafstand van elkaar en voor wie geen zin heeft om te lopen, rijdt Leo’s Louche Limo Service rond. Iedereen met een passe-partout kan gratis in de limousine stappen en meerijden.

Programma

Club Trianon – Kleintje Diep Triest / Miel
bij Basje – Gebroken Hartje
Café Eten en Drinken – Nicky en Simone
’t Haantje – Rooie Rico
De Kroon – Keessie
De Shuffle – de Triesto’s
Beij Ons – Nijmeegse Annie
Café Jos – Patriek Verdriet

De Troost van Oost 2017

Zaterdag 4 november vanaf 21.00 uur. Passe-partouts voor het festival zijn op de avond zelf voor € 7,50 verkrijgbaar in alle deelnemende café’s. Tevens worden kaartjes voor € 7,50 (excl. servicekosten) in de voorverkoop aangeboden. Zie www.festivalsinoost.nl of www.facebook.com/festivalsinoost voor meer informatie.

Festivals in Oost

De Troost van Oost is onderdeel van Festivals in Oost: een samenwerking tussen verschillende horeca-etablissementen in Nijmegen-Oost. Festivals in Oost organiseert driemaal per jaar muziekfestivals met uiteenlopende thematiek. In november vindt jaarlijks het smartlappenfestijn ‘De Troost van Oost’ plaats, in februari wordt een ode aan de grote muziekhelden gebracht met de ‘Tribute in Oost’ en op Tweede Paasdag organiseert Festivals in Oost de jazztafette ‘Easter Jazz’.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Smartlappenfestijn Troost van Oost 2017

Reageren is niet toegestaan.