Onthulling nieuwe prins CV De Cavalieren

BEEK-BERG EN DAL – Buiten wordt het kouder, de bladeren vallen met bosjes, dus… tijd om het binnen weer knus en gezellig te maken.


Niek van het Erve zal de scepter overdragen. Foto: Facebook De Cavalieren

En daar doen de Cavalieren uit Beek-Berg en Dal graag aan mee!

Feestavond

Wat dacht u van een gezellige feestavond op zaterdag 11 november 2017 in het Kulturhus te Beek. Die avond draagt de huidige prins carnaval Niek de Beekse Jung zijn scepter over aan de nieuwe prins van Beek. Wie dat gaat worden is nu nog even geheim, maar u kunt de onthulling die avond live meemaken. Aanvang is 20:11 uur.

2.0

Tijdens ons nieuwe programma 2.0 kunt u naast de onthullingsact van de nieuwe prins, optredens verwachten van onder andere Marieke & de Biezenkampkids, Lotje & Aster, KNA Mexican style en de nieuwe act van de Garde der Beekse Heerlijckheden. Volop genieten dus, waarbij “feesten” centraal zal staan en er dus alle gelegenheid zal zijn om zelf ook een dansje te wagen.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Deze traditionele avond mag al jaren rekenen op een grote groep trouwe bezoekers, maar onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” bent u als nieuwkomer natuurlijk ook meer dan van harte welkom. Kom daarom met vrienden of familie gezellig meefeesten en laat u overvallen door de gezelligheid én de nieuwe prins.

Prinsenreceptie dag later

De volgende dag, zondag 12 november doen we het nog eens dunnetjes over. Tijdens de prinsenreceptie kunt u de nieuwe prins & zijn kabinet persoonlijk feliciteren. Ook dit gaat een feestje worden, met o.a muzikale medewerking van de Peggy Mays. De receptie zal ook plaatsvinden in het Kulturhus en begint om 13.41 uur.

Mis het niet. Daarom zou het leuk zijn als we u dat weekeinde mogen begroeten in het Kulturhus en we kijken nu al uit naar uw komst.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Onthulling nieuwe prins CV De Cavalieren

Reageren is niet toegestaan.