Kleindierententoonstelling Edelras een geslaagd evenement

GROESBEEK – Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober organiseerde Kleindierenvereniging Edelras uit Groesbeek haar tweejaarlijkse Kleindierententoonstelling.


Winnaars van Edelras 2017. Foto en rechten: Bert Roodbeen.

Ditmaal internationaal: 14 fokkers uit Nederland en Duitsland toonden in totaal 22 dierenrassen. Er waren onder andere grote-en dwerghoenders, sierduiven, konijnen, Japanse kwartels en kwaker eendjes te zien.

Eerste keer bij Boerenbond

Voor de eerste keer in de 54-jarige geschiedenis van de vereniging werden de dieren tentoongesteld bij de Boerenbond – Pets Place aan de Kloosterstraat. De tweede dag van de clubtentoonstelling. Was voor de inzenders het moment van de waarheid. Wie gaat er winnen? Rond 13.30 uur werden de laatste dieren gekeurd en waren de kampioenen bekend, de prijsuitreiking werd gedaan door voorzitter Erik Weijers.

Winnaars

Tony Nillesen, Florian Verriet, Heinz Peter Pernitz, Sjef Reichtelt waren de terechte winnaars. Ook door de nieuwe locatie kunnen ze terug kijken op een zeer goed bezochte show. Met dank aan de medewerkers van Boerenbond Pets Place Groesbeek voor de gastvrijheid.

Artikel met dank aan In Het Laag.nl. Klik hier voor meer foto’s.

Bron: In Het Laag.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kleindierententoonstelling Edelras een geslaagd evenement

Reageren is niet toegestaan.