Veel animo voor zonnepanelen op andermans dak

GEMEENTE BERG EN DAL – Er is veel animo in onze gemeente voor het plaatsen van zonnepanelen op andermans dak ofwel het vormen van een Postcoderoos.


Foto: Energierijck.

Mensen die zelf een te klein dak of veel schaduwval hebben, een woning huren of in een monument wonen kunnen meedoen en toch investeren in zonnepanelen.

Informatieavonden

Er werden de afgelopen weken 3 informatie-avonden georganiseerd in Groesbeek, Beek en Millingen a/d/ Rijn. “In totaal hebben we 105 mensen mogen verwelkomen en iedereen kunnen informeren over het Postcoderoosproject in de gemeente Berg en Dal. Al bijna 70 huishoudens willen zich voor ca. 600 panelen aansluiten bij de energiecoöperatie u.a. in oprichting. Een geweldig resultaat tot dusver”, aldus de organisatie Energierijck Berg en Dal.

Aanmelden nog mogelijk!

Er is nog ruimte voor meer panelen en u kunt zich ook aanmelden voor deelname aan dit duurzame project. Het is al mogelijk in te schrijven vanaf 1 paneel, waarbij we rekenen op een rendement van 3-5% per jaar. Op de website www.energierijck.nl vindt u meer informatie en we vragen u om uw inschrijving door te geven vóór 15 november 2017 via e-mail [email protected].

Vervolgstappen

We houden u dan op de hoogte van de vervolgstappen. Zo wordt er dit jaar nog een belangrijke bijeenkomst georganiseerd voor de oprichting van de Energiecoöperatie u.a. en alle potentiële leden worden daarvoor uitgenodigd. Doet u ook mee?

Klik hier voor een uitgebreid verslag van de informatieavond in Groesbeek (eind september).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Veel animo voor zonnepanelen op andermans dak

Reageren is niet toegestaan.