40-jarig jubileum weekmarkt Millingen aan de Rijn

MILLINGEN AAN DE RIJN – De weekmarkt in Millingen aan de Rijn bestaat op 23 november 40 jaar.


De viering van het 40-jarig jubileum in Groesbeek was eerder dit jaar. Nu is Millingen aan de beurt. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dit jubileum wordt op woensdag 22 november op de nieuwe marktlocatie ‘Het Kastanjeplein’ in Millingen gevierd. Om 09:30 uur verricht burgemeester Mark Slinkman de officiële opening.

Marktkooplieden

Daarna worden alle marktkooplieden op een leuke manier in het zonnetje gezet: Wallet Brood en Koek, Kaashandel Splithof, Janssen Poelier en Kees Zondag AGF. Speciale aandacht gaat uit naar Vishandel Van Rijswijk, zij staan namelijk al 40 jaar op de markt in Millingen! Alle inwoners zijn van harte welkom om erbij te zijn en op de feestelijk versierde markt te genieten van koffie, thee en iets lekkers.

Verhuizing naar ‘Het Kastanjeplein’

Vanaf 15 november staat de weekmarkt al op ‘Het Kastanjeplein’: het betreft een pilot van één jaar. Een mooie locatie in de dorpskern. De markt is voor veel inwoners een wekelijkse ontmoetingsplek. Door de centrale ligging van de markt worden nog meer bezoekers verwacht. Op de 15e is iedereen ook van harte welkom. Er is een speciaal ingericht terras waar koffie, thee en koek worden geserveerd. Ook is er een rad van fortuin waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Parkeren

Vanaf 15 november is het op de woensdagochtend niet meer mogelijk om te parkeren op ‘Het Kastanjeplein’. Alleen op de daarvoor bestemde terreinen in de buurt.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on 40-jarig jubileum weekmarkt Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.