Er even tussenuit: voor creatieve mantelzorgers

GEMEENTE BERG EN DAL – Als mantelzorger is het belangrijk dat je af en toe ook even ontspant.

Maken van sieraden

Dat kan op allerlei manieren. Het is goed om even andere mensen te kunnen ontmoeten, die ook in hetzelfde schuitje zitten. Er even tussen uit en ondertussen nog het nodige bijleren over het maken van sieraden van klei. Dat kan op donderdag 23 november om 14.00uur bij Wilma Reinerman. De precieze locatie is in overleg nadat je je hebt aangemeld.

Hoofd leegmaken

Door even met iets heel anders bezig te zijn, raakt je hoofd even heerlijk leeg. Het kan ook een gemakkelijke manier zijn om andere mantelzorgers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Iets wat door heel veel mantelzorgers steeds weer als prettig wordt ervaren. Het geeft niks als je nog niet eerder bent geweest. Voor iedereen is het ooit de eerste keer. Voor mantelzorgers zijn er geen kosten aan verbonden. Je moet je wel van tevoren aanmelden, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je extra informatie over bijvoorbeeld de locatie van deze activiteit.

Aanmelden

Wil je je aanmelden of heb je vragen, bijvoorbeeld over vervoer vanuit Millingen of andere delen van Berg en Dal of zoek je iemand die even bij je thuis op kan passen als dat nodig is om mee te kunnen? Je kunt contact opnemen met ons op werkdagen tussen tot 13.00 uur: 085 040 60 66 of per mail [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Er even tussenuit: voor creatieve mantelzorgers

Reageren is niet toegestaan.