[Foto’s/Video’s] Bart van den Bosch nieuwe prins in Beek

BEEK-BERG EN DAL – De prinsencommissie in Beek-Berg en Dal (De Heksenhetel) is er weer in geslaagd om een opvolger te vinden voor Prins Niek De Beekse Jung.


Prins Bart van den Bosch met zijn pages en adjudanten. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Prins Bart “de Blauwe”

Zaterdagavond is Bart “de Blauwe” van den Bosch in het Kulturhus uitgeroepen tot de nieuwe prins van CV De Cavalieren. Zijn overleden vader was 36 jaar geleden prins in Beek. Van den Bosch is in het dagelijks leven werkzaam bij de politie. De pages zijn Marieke van Ruitenbeek en Cilvie Steehouder. De adjudanten zijn Huub van den Bosch en Dandy Theunissen. Tijdens de avond was er ook weer een optreden van de inmiddels bekende Garde Beekse Heerlijckheden.

Prinsen/Prinsessen in gemeente Berg en Dal

Van den Bosch is dit carnavalsseizoen de tweede prins in de gemeente Berg en Dal die bekend is gemaakt. In Millingen aan de Rijn is zaterdagavond ook een nieuwe prins naar voren geschoven: René Wieland. Daarover volgt meer informatie in een separaat artikel.

Lianne Tap is vorige week uitgeroepen tot prinses bij De Polderschuupers in Kekerdom.


Wie van de laatste overgebleven kandidaten zou het worden? Het werd uiteindelijk Bart van den Bosch. Video: DeGroesbeek.nl.


Dansgarde Beekse Heerlijckheden waren zaterdagavond ook weer in vorm. Video: DeGroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s/Video’s] Bart van den Bosch nieuwe prins in Beek

Reageren is niet toegestaan.