René Wieland nieuwe prins Deurdouwers Millingen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Tijdens een drukbezochte pronkzitting zaterdagavond 11 november in Hotel Millings Centrum is René Wieland geïnstalleerd als nieuwe prins van CV De Deurdouwers in Millingen aan de Rijn.


René Wieland samen met zijn pages. Foto en rechten: Bert Roodbeen/InHetLaag.nl.

Fluitende Dolle Draaier

Hij gaat als “Wielie de Fluitende Dolle Draaier” door het carnavalsseizoen. Zijn pages zijn dochter Sadè en Nikki Sterren. De installatie werd gedaan door de loco burgemeester Alex ten Westeneind.

Gezellige avond

In het dagelijks leven is René servicemedewerker bij ROC Nijmegen Technovium. Het progamma nieuwe stijl zat vol met zang dans en buut, met voornamelijk artiesten uit eigen gelederen of uit naburige dorpen. De optredens van de gardedans groepen De Puppies en De Rebellen oogsten veel bijval.

Gemeente Berg en Dal

Er zijn in de gemeente Berg en Dal drie prinsen bekend: die van Kekerdom (dat is een prinses), Beek-Berg en Dal en Millingen aan de Rijn. Op 25 november wordt Ummenie #58 van Groesbeek bekendgemaakt.

Artikel onder andere met dank aan InHetLaag.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl & InHetLaag.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on René Wieland nieuwe prins Deurdouwers Millingen

Reageren is niet toegestaan.