Kerstlunch in Ooij voor mantelzorgers

OOIJ – Mantelzorg Berg en Dal weet als geen ander dat tijdens de feestmaanden de zorg voor jouw ouders, buren of vrienden gewoon doorgaat.


Kerstlunch 2016.

Dorpshuis De Sprong, Ooij

Om de mantelzorgers in Berg en Dal ook tijdens de decembermaand iets aan te kunnen bieden, organiseert Mantelzorg Berg en Dal op woensdag 13 december een speciale kerstlunch in Dorpshuis De Sprong, Prins Bernardstraat 3 in Ooij. De geheel verzorgde lunch begint om 12.00 uur en we stoppen rond de klok van 14.00 uur.

Vorig jaar al een succes

Je bent als mantelzorger van harte uitgenodigd om van deze lunch te komen genieten! Vorig jaar was de lunch een groot succes. Daarom organiseren we het ook dit jaar weer! Maak je gebruik van dit aanbod, meld je dan eenvoudig bij ons aan. Er zijn geen kosten aan verbonden. Reageer wel voor 6 december en kom genieten van een smakelijk en mooi moment samen met andere mantelzorgers.

Aanmelden

Aanmelden kan via [email protected] of bel even naar 085—040 60 66 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 13.00 uur). We hopen je te zien op woensdag 13 december! Mocht vervoer een probleem zijn, geef dit dan bij ons aan.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kerstlunch in Ooij voor mantelzorgers

Reageren is niet toegestaan.