Enverion van Groesbeek naar Millingen aan de Rijn

GROESBEEK/MILLINGEN AAN DE RIJN – Wilt u weten wat voor uw woning het beste is om energie te besparen? Wat het kost, maar ook wat het oplevert?


Tijdelijke duurzaamheidswinkel aan de Dorpsstraat 41. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

In de pop-up store van Enverion krijgt u alle informatie over energie besparen en verduurzamen.

Vanaf 1 december naar Millingen, nu nog even in Groesbeek

De pop-up store zit tot en met zaterdag 25 november in Groesbeek aan de Dorpsstraat 41. Op vrijdag 1 december verhuist de pop-up store naar de Heerbaan 99 in Millingen aan de Rijn. Wethouder Erik Weijers komt de pop-up store officieel openen. In februari verhuist de tijdelijke winkel naar Beek.

Openingstijden

De pop-up store is geopend op dinsdag en vrijdag van 13.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook het loket Duurzaam Wonen Plus zit vanaf 1 december op dinsdagmiddag in de pop-up store. Op dinsdag 28 november zit het Loket Duurzaam Wonen Plus nog voor één keer in het gemeentehuis.

Openingsactie energiebespaarbox

Op de parkeerplaats voor de Albert Heijn in Millingen aan de Rijn worden vrijdagmorgen flyers uitgedeeld. Op deze flyer staat een uniek nummer. Met dit nummer kunt u naar de winkel komen om te proberen of u één van de vier kluizen kunt openen. In de kluis ligt een energiebespaarbox ter waarde van € 45 met daarin onder andere ledlampen, een ecosaver nachtlampje en waterbespaarders. Geen energiebespaarbox gewonnen? Geen nood, als u de flyer inlevert, dingt u mee naar de hoofdprijs. Dat is een energiescan van uw woning ter waarde van € 350!

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Enverion van Groesbeek naar Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.