Sint weer in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Komende zondag, 26 november, is er weer een uitzending van het praatprogramma van Omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Het is al eerder aangekondigd, maar deze zondag is de echte hoofdgast dus Sinterklaas. De afgelopen jaren was hij een trouwe gast en nu is hij wederom in het Dorpsplein waar hij ook uitgebreid aan het woord gaat komen.

Presentator John Peters heeft de afgelopen dagen al intensief overleg gepleegd met Sinterklaas. Natuurlijk over de gespreksonderwerpen betreffende Groesbeek en Berg en Dal. Ook de te bespreken personen staan al in rankschikking op een lijstje. En de toestand in de wereld zal ook aan bod komen.

In tegenstelling tot andere jaren zal uitgebreid gesproken worden over wie sinterklaas nu eigenlijk is. En houdt hij het nog lang vol? Wellicht komt ook aan de orde of Pieten tot de #Metoo-wereld behoren en of ook zij regelmatig uit de kast komen.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en de hele week erna via uitzending gemist van de omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wat een onzin zeg .

Zwarte Piet.

Wim…daarna nog naar Zuid. Wordt een fijne zondag….toch

wpDiscuz