Doe mee met het Klimaatstraatfeest en ontvang een kerstpakket

GEMEENTE BERG EN DAL – Teams in gemeente Berg en Dal die zich tussen 30 november en 15 december met minimaal 3 nieuwe huishoudens inschrijven voor het Klimaatstraatfeest, ontvangen een kerstpakket met duurzame cadeaus.

Gemeente Berg en Dal is partner van het Klimaatstraatfeest. Daarom starten inwoners de energiebesparingswedstrijd ook nog met 500 bonuspunten.

De grootste energiebesparingswedstrijd van Nederland

Het HIER Klimaatstraatfeest is al tien jaar lang de grootste en gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Deelnemers verdienen klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen. Het team dat tot en met 31 maart 2018 de meeste punten heeft verzameld door energiebesparende acties uit te voeren wint prijzen met een waarde tot wel 5.000 euro. De winnaars worden op zaterdag 14 april 2018 op feestelijke wijze bekend gemaakt. Op dit moment doen er al bijna honderd teams uit heel Nederland mee.

Pakket met duurzame cadeaus

Het pakket bevat de volgende cadeaus:

• Chocola van Tony’s Chocolonely
• Pieperbier en Bammetjesbier van Instock
• Thee van Clipper Tea
• Zaai-het- zelf kruidenzakjes van Bag to Nature
• Handzeep van Marcels Green Soap
• Dubbelglasfolie van Fixomoll
• Tochtstrips via Energiebespaarshop
• LED-lampen van Philips

Het HIER Klimaatstraatfeest is een initiatief van Stichting HIER klimaatbureau en Buurkracht. Daarnaast werkt het Klimaatstraatfeest samen met verschillende Nederlandse gemeenten. Kijk voor aanmelden en meer informatie op www.klimaatstraatfeest.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Doe mee met het Klimaatstraatfeest en ontvang een kerstpakket

Reageren is niet toegestaan.