Inzamelactie voor de voedselbank 2017

GEMEENTE BERG EN DAL – Van woensdag 6 tot en met woensdag 20 december houden we in onze gemeente een voedselinzamelactie voor de voedselbank.


Inzamelingsactie voedselbank (archieffoto).

Heeft u houdbaar voedsel over, of wilt u iets kopen voor de voedselbank? Lever dit dan in bij het gemeentehuis in Groesbeek.

Houdbaar voedsel

Denk bij houdbaar voedsel aan pasta, rijst, groente en fruit in blik, houdbare zuivel, koffie, thee, suiker, soep in blik, broodbeleg (hagelslag, jam, pindakaas), kleine blikjes/pakjes houdbare (fruit)dranken en snoep of pinda’s (als extraatje).

Gft-afvalbakje als dank

U helpt dan niet alleen iemand anders, maar voorkomt ook voedselverspilling. Als dank krijgt u een gft-afvalbakje om uw keukenafval makkelijker te scheiden. Vorig jaar leverde de actie maar liefst 55 winkelwagentjes vol voedsel op! Ook dit jaar doen alle gemeenten in de regio mee.

Meer informatie of vragen?

Kijk voor meer informatie over inzamelpunten, openingstijden, boodschappenlijst op: www.dar.nl/voedselbankactie. Voor vragen neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar via [email protected] of 024-371600 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

De gemeenten houden de inzamelactie samen met ARN en Dar.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Inzamelactie voor de voedselbank 2017

Reageren is niet toegestaan.