Gevelconcert en Preuvement 2017 AFGELAST

BEEK-BERG EN DAL – Op zondag 10 december is er in Beek-Berg en Dal een zogeheten “Gevelconcert”.

Kerstsfeer

Het voorspel voor het Gevelconcert begint om 15:00 uur op het plein van Schellingshof. Daar kunnen alle bezoekers genieten van een heerlijk middagje Kerst-Proeven, Kerst-Kijken en Kerst-luisteren vol verrassingen. Horeca Beek, Harmonie KNA en Zingend Beek komen tezamen om er geheel in kerstsferen een gezellige en lekkere middag van te maken.

Poffertjes, soep en BBQ-lekkernijen

De poffertjes en de soep komen van pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal en de Brasserie Beek zorgt voor BBQ-lekkernijen. Er wordt een bij deze tijd van het jaar passende Hazenpeper of een andere lekkere stoofschotel voor u geserveerd. Carine en Cees den Hartogh, horecaondernemers uit Italië (Casa Re Sole), bieden een heus Italiaans vleesplankje aan dat speciaal voor u is gecomponeerd: Uno piatto di carne speciale Italiana.

Diverse drankjes

Voor wat betreft het “vloeibare aanbod” van dit Preuvenement zullen Slijterij Jos Peters en Martijn van de Hogen (Café Sous les Eglises) de koude en warme drankjes voor hun rekening nemen. Van diverse soorten schuimend (ook Belgische) biertjes tot een lekkere dampende Glühwein en van een lekker glaasje fris voor jong tot een Hollandsche Jenever voor de oudere aanwezigen.

Voor de kinderen

Daarnaast is ook aan de jongere kinderen gedacht; een speciaal groot Kerstkribje zal worden opgeblazen, waarin ook kan worden gedanst. De gehele middag zal muzikaal omlijst worden door een heuse DJ, of iemand die daar verdacht veel van weg heeft…. Tussendoor zal deze DJ-muziek plaatsmaken voor live gezongen Kerstmuziek, door een tweetal Koren uit de gemeente Berg en Dal.

En als klap op de vuurpijl zal Harmonie KNA, als de duisternis is ingevallen, deze dag in passende kerststijl afsluiten met een uniek toetje: het Gevelconcert. Het hele evenement duurt tot 20:00 uur.

Update 10-12-2017, 13:45 uur
Het evenement gaat niet door vanwege de weersomstandigheden. Er zal een gezellige kerstborrel zijn vanaf 14.00 uur in de kroeg (Sous les Eglises).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gevelconcert en Preuvement 2017 AFGELAST

Reageren is niet toegestaan.