Doe mee aan de kinderkerststal van Feest van Licht 2017

HEILIG LANDSTICHTING – Heb jij altijd al eens mee willen doen als koning, engel of herder aan een levende kerststal? En ben je niet groter dan (ongeveer) 1.40 meter?

Dan is dit je kans! Feest van Licht, het grote kerstevenement van Museumpark Heilig Land Stichting Orientalis, opent zaterdag 16 december om 14.00 uur feestelijk zijn deuren met – onder meer – een levende kerststal met alleen kinderen.

Koningen, herders en engelen

En daarvoor hebben we jou hulp nodig. De ‘rollen’ van Jozef en Maria zijn al vergeven, maar in de stal is nog volop ruimte voor koningen, herders en engelen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Jij en je begeleider hebben daarna gratis toegang tot Feest van Licht.

Genoeg te doen

Op Feest van Licht van Licht hoef je je trouwens geen moment te vervelen. Er is voor de kinderen een miniatuurkermis, je kunt lekker knutselen in het kinderatelier, dieren knuffelen in Bethlehem en Romeins schilderen in het Griekse Huis.

Meedoen?

Wil je meedoen aan de kinderkerststal en heb je zelf kleding om hieraan mee te doen? Geef dan je naam, leeftijd en wie je zou willen zijn: koning, engel, herder, schaap of een ezel. Mail vóór 14 december 2017 naar: [email protected]. Meer informatie over het Feest van Licht: www.feestvanlicht.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Doe mee aan de kinderkerststal van Feest van Licht 2017

Reageren is niet toegestaan.