Orientalis zoekt mooiste of foutste kersttrui

HEILIG LANDSTICHTING – Museumpark Orientalis is op zoek naar de meest originele kersttrui uit de regio.

Via een heuse uitverkiezing hoopt het museumpark in Heilig Landstichting, waar momenteel het kerstevenement Feest van Licht wordt gehouden, de meest bijzondere kersttrui te vinden.

Vrijkaartje

Om die zoektocht een beetje te stimuleren, krijgt iedereen die een foto instuurt waarop ‘ie zelf te zien is in zijn of haar kersttrui een vrijkaartje voor het Feest van Licht. De winnaar krijgt een tegoedbon van 50 euro voor een nieuwjaarsdiner in de Romeinse herberg. Tevens wordt de kersttrui, indien de winnaar ‘m tenminste zelf niet aantrekt, in het museum tentoongesteld.

Verkiezing via internet

De verkiezing van de origineelste kersttrui gebeurt via internet: het publiek bepaalt wiens outfit met kerst het meest bijzonder is. Insturen kan tot en met 2e Kerstdag. Zodra een inzending binnen is, wordt deze op de Facebookpagina van Feest van Licht én het museumpark geplaatst. De foto met de meeste LIKES wordt 31 december om 11.00 uur bekend gemaakt.

Foto’s van kerstoutfits kunnen, voorzien van naam, woonplaats en telefoonnummer, gestuurd worden naar [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Orientalis zoekt mooiste of foutste kersttrui

Reageren is niet toegestaan.