Zelfstandig online na cursus “Werken met digitale overheid”

GEMEENTE BERG EN DAL – U kunt er uw zoon of buurvrouw lief voor aankijken, maar vanaf het nieuwe jaar kunt u het ook gewoon zelf.

Werken met de digitale overheid. Volg begin 2018 de gratis cursus in de bibliotheek!

Huurtoeslag, zorg, verhuizen etc.

Online de huurtoeslag aanvragen, online zorg aanvragen, online zoeken naar werk, het doorgeven van een verhuizing en de vraag hoe zo’n digitale handtekening ‘DigiD’ nu precies werkt. In de gratis cursus ‘Werken met de digitale overheid’ in de bieb komt in enkele bijeenkomsten alles aan bod. In kleine groepjes en onder geduldige begeleiding van geschoolde vrijwilligers.

Cursussen nieuw in Beek en Groesbeek

De cursussen zijn nieuw in Beek-Berg en Dal en Groesbeek en gaan in januari onder meer opnieuw van start in Bibliotheek De Mariënburg, Bibliotheek Malden en Bibliotheek Beuningen. In de vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid zijn daarnaast nog meer cursussen en bijeenkomsten georganiseerd om digitaal vaardiger te worden. Heeft u nog nooit met een computer gewerkt? Meldt u aan voor de gratis Klik & Tik- cursussen en leer de basis die u nodig hebt om met een computer te kunnen werken.

Meer info

Meer informatie of inschrijven voor een cursus in een van de bibliotheken van de Bibliotheek Gelderland Zuid? Ga naar uw bibliotheek of (laat u) inschrijven via www.obgz.nl/digitaalvaardig. De bibliotheek neemt dan contact met u op om te kijken welke cursus bij u past en om te bespreken op welke data u de cursus kunt volgen. Liever bellen? Bel de klantenservice van Bibliotheek Gelderland Zuid via 024-3274911.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Zelfstandig online na cursus “Werken met digitale overheid”

Reageren is niet toegestaan.