Sociaal Team organiseert bijeenkomst over autisme

MILLINGEN AAN DE RIJN – Het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen organiseert op 17 januari 2018 in Kulturhus “Den Ienloop” in Millingen aan de Rijn weer een bijeenkomst over autisme.

Het is een vervolg op het theaterstuk van toneelgroep Bint (‘De indiaan in huis’) welke 16 november op de st. Martinusschool is gespeeld.

Prettig

Er is nagepraat en er zijn op een betrokken manier ervaringen met elkaar gedeeld. Dat werd door de deelnemers als erg prettig ervaren. Maar de tijd daarvoor was kort. Daar nemen we op de komende bijeenkomst op 17 januari meer tijd voor, en kijken we ook naar de nabije toekomst. Aanvang is 19.30 uur en de bijeenkomst duurt tot 21.00 uur

Voor wie?

Deze bijeenkomsten zijn zeker ook bedoeld voor dié mensen die in hun nabije omgeving veel met autisme te maken hebben én woonachtig zijn in de drie bovengenoemde dorpen en omgeving.

Meer vragen?

Heeft u vragen over autisme, hoe om te gaan met allerlei zaken rondom autisme, of wilt u ervaringen met anderen delen? Dan bent u van harte welkom. Er zijn naast andere ervaringsdeskundigen, ook mensen van het Sociaal Team aanwezig.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Sociaal Team organiseert bijeenkomst over autisme

Reageren is niet toegestaan.