Welkom in het toverbos op 30 december

NIJMEGEN – Vind je het leuk om dansend en zingend met je peuter het jaar af te sluiten?

Dan ben je van harte welkom op zaterdag 30 december 2017 van 10:00 uur tot 10:45 uur in Yogacentrum Maitri op de Broerdijk 35.

Toverbos

Op een kleurrijke toverballon vliegen we het toverbos in. Daar dansen we met kabouters en reuzen en ontmoeten allerlei dieren. Beertje houdt de kinderen gezelschap en mogelijk komt ook de bloemenfee met haar bloemendruppels langs.

Toverfluit en berencello

Er is live-muziek met toverfluit en berencello en allerlei klankinstrumenten. Een les met veel speelruimte voor de kleurrijke fantasie van de kinderen en voor hun grote bewegingsbehoefte. Als (groot-)ouders kun je genieten van een speels samenzijn.

Aanmelden en info

Vervolgdata begin 2018: 6 en 13 januari, 10 en 24 februari. Kosten: € 12,50 voor ouder en kind. Voor verdere info kijk op www.het-berenhol.com. De lessen worden verzorgd door Dorothee Helmert van Kinderpraktijk Het Berenhol. Aanmelding: Tel. 024-3607967 of [email protected];

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Welkom in het toverbos op 30 december

Reageren is niet toegestaan.