Prikkelarme speeltuinmiddag in Millingen aan de Rijn

MILLINGEN AAN DE RIJN – De Werkgroep Autisme Millingen (WAM) organiseert een prikkelarme speeltuinmiddag, alleen bedoeld voor kinderen met ASS en ADHD/ADD.


Een ander prikkelarm initiatief: de kermis in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl (archief 2016).

Het vindt plaats op zaterdag 20 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in de speeltuin “de Steense Gemeente” aan de Steenstraat 5 in Millingen aan de Rijn. De toegang is gratis.

Geluiden, lichten en toegankelijkheid

Kinderen met beperkingen op ASS-gebied, ouders, opa’s en oma’s of verzorgenden uit de hele gemeente Berg en Dal zijn dan van harte welkom. Er zijn geen harde geluiden, geen flitslichten, en is rolstoel-toegankelijk. De opening van deze eerste activiteit van WAM geschiedt door een wethouder.

Taart

Terwijl de kinderen er dan naar hartenlust kunnen spelen. Koffie, thee en ranja met taart worden u hierbij deze keer aangeboden. De aanwezige ouders hebben allen ervaringen op het gebied van ASS-problematieken, en weten ermee om te gaan.

Aanmelden noodzakelijk

Wilt u meedoen? Meldt u zich dan aan op het volgende e-mailadres: [email protected]. Wilt u dan ook aangeven met hoeveel mensen u komt? Indien het –bij echt slecht weer- afgelast wordt, houden wij u via de e-mail op de hoogte.

WAM bestaat uit ouders van kinderen met autisme, ADHD/ADD, en wordt ondersteund door het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Gepost op 29 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Geen reacties »

Reageer op het artikel

Laat als eerste een reactie achter

wpDiscuz