Guillano Grot definitief naar WKE

De eerste transfer tijdens een seizoen binnen de Topklasse is een feit. Guillano Grot zal vanaf 1 februari definitief de overstap van De Treffers naar WKE maken. DeGroesbeek.nl publiceerde in september al dat Grot zijn team per direct zou verlaten.

Grot liet bij zijn plotse vertrek uit Groesbeek weten dat er diverse botsingen waren geweest. Hij had werk gevonden in Emmen en wilde daar gaan wonen. WKE was tegelijkertijd op zoek naar een scorende spits en zo werd de overschrijvingsprocedure ingezet.

Toch leek dat lange tijd geen doorgang te vinden, want Grot had in januari 2011 een contract voor 2,5 jaar getekend bij De Treffers. Die club wilde dan ook niet zomaar meewerken aan een overgang. De KNVB heeft aan WKE laten weten dat de overschrijving is goedgekeurd en Grot per 1 februari uit mag komen voor de oranjehemden.

Erik Eleveld wilde eveneens tussentijd overstappen naar WKE. De voetbalbond heeft volgens RTV Drenthe de overschrijving vanaf Harkemase Boys niet goedgekeurd.

Topklasser.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Grot mag nog niet spelen voor WKE

Knvb

Dit bericht is door RTV Drenthe de wereld in geholpen maar ook weer snel van de site gehaald omdat het waar is. En terecht, geldwolven mogen niet op deze manier beloond worden.

Klein Zuidje

Treffers kan toch makkelijk water bij de wijn doen.Hebben ze bij Thijs ook gedaan.waarom bij Grot niet he.

de kuier

Bij Thijs ging het om eieren!

Henk

laat die zakkenvuller van Grot samen met zijn broertje, maar mooi wachten. Je hebt voetballers en voetballers, Thijs hendriks is een echte voetballer en de gebroeders Grot zijn dat niet.

Hans

Redactie, jullie zitten overal bovenop het nieuws, dan moeten jullie inmiddels toch ook weten dat dit bericht onzin is. Jammer dat jullie iets klakkeloos, zonder te controleren hebben overgenomen. Waarom dan toch op de site laten staan??

Omdat het een zielige achillus-site is!

Mark

Wat heeft Achilles met deze berichtgeving te maken. Als je dit zo’n zielige site vind snap ik niet wat je hier te zoeken hebt.

Paul

Idd Mark, snap het ook niet. Zeker gefrustreerde Treffers fans omdat ze daar de contracten via bierviltjes en servetten doen ipv normaal briefpapier. Dan kunnen de spelers sneller weglopen ja :D.

Daarbij komt nog dat Grot gewoon naar WKE gaat, maar het nog niet officieel is. Binnen twee weken is dat rond, als het niet al volgende week is.

Treffersfan
Grot gaat binnen naar WKE. Maar ik heb ook begrepen dat dit niet voor 1 februari zal gebeuren. Dan hebben wij er gelukkig geen last van. We spelen namelijk een week eerder al tegen WKE. En waarom nu weer zo’n onzinnige opmerking over een ‘Achillus site’. Hou daar nu eens mee op! Als het gaat over Thijs Hendriks, dan is dit volgens mij in alle redelijkheid afgewikkeld. Als wij ‘op onze strepen waren blijven staan’, was dit voor iedereen een erg vervelende zaak geworden. Zover is het (gelukkig) niet gekomen. Daarbij kan ik persoonlijk meer sympathie opbrengen voor Thijs Hendriks… Lees meer »
mark

Treffersfan; en zo is het maar net!

wpDiscuz