Achilles ’29 zonder moeite langs RVW

De Groesbeekse topklasser Achilles ’29 heeft zich zondagmiddag zonder moeite geplaatst voor de vierde ronde in het KNVB-districtsbekertoernooi. De mannen van trainer Eric Meijers waren in een tussenronde te sterk voor vierdeklasser RVW: 0-5.

Het B-elftal van Achilles ’29 kwam al na twee minuten op voorsprong door een doelpunt van Ted Heijckmann. Tien minuten later werd deze voorsprong door Peter van Putten verdubbeld. De ruststand werd door debutant Rens Müskens bepaald op 0-3.

In het tweede bedrijf was het opnieuw Peter van Putten die het net wist te vinden. Na ruim een uur spelen scoorde hij de 0-4. In de slotfase was het Thijs Hendriks die de score nog opschroefde naar 0-5.

In de vierde ronde staan drie Groesbeekse ploegen: Achilles ’29, De Treffers en Germania. DeGroesbeek.nl publiceerde eerder deze week de loting voor de vierde en vijfde ronde in het bekertoernooi.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat jongens

pedro

Treffers fan
Bha mijn zondag naar de knoppe

Paul

Wijnboer!!!!! Hoe was je winterstop ;)?

@Paul Heel droog hahaha!!!!

bjorn ceelen

Mannen van het 2de goede zaak !!!

realist

Leuk dat de jongens van het 2e een kans krijgen zich een keer te laten zien.

Beelden via Achilles TV

mark

2de is top Bjorn!

wijnboer

ja ach lekker rustig aangedaan met de flessen wijn nu kunnen we week knallen en lekker voetbal kijken het zou mooi zijn om lekker naar Germania te mogen voor de beker wedstrijd 🙂 lekker met het fietsje

wpDiscuz