Frank Hol 2 jaar langer bij Achilles ’29

Achilles ’29-speler Frank Hol heeft zijn contract met twee jaar verlengd. Zaterdagtopklasser IJsselmeervogels had ook interesse in de diensten van de 23-jarige aanvaller, maar Hol koos voor Achilles ’29.

Hol, dit seizoen al goed voor 11 doelpunten, heeft aangegeven dat hij zich op zijn plek voelt bij de Groesbeekse topklasser. “Super club, we hebben een geweldig team. Ik ben blij dat ik hier nog twee jaar kan blijven”, aldus Hol tegenover Achilles ’29 TV. Dat IJsselmeervogels een mooie club is om voor te spelen was Hol wel duidelijk: “Dat is de beste zaterdagamateur, maar Achilles ’29 is op dit moment de beste amateurclub in Nederland. Ik ben blij dat ik hier kan blijven”, besluit de spits. Hol heeft aangegeven in ieder geval voor het kampioenschap te gaan bij de zondagtopklasser.

De Edenaar is bezig aan zijn tweede seizoen bij Achilles ’29. In de periode daarvoor kwam hij uit voor FC Lienden, waar hij niet altijd verzekerd was van een basisplaats. De overstap naar de Groesbeekse formatie was achteraf dan ook een goede keuze. Zijn hoogtepunt tot nu toe zal ongetwijfeld de gewonnen bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo zijn. Hol scoorde daarin tweemaal, waaronder de beslissende 5-3 in de 87e minuut.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
mark

Goed nieuws voor Achilles!!

valt wel mee Mark

H DE HOMEL

als ivo weer terug is kan hij plaats nemen op de bank weet niet of hol daar over nagedacht heeft.

groesbeker

Als ivo terug is kan hij zeker plaats nemen op de bank.ivo ja maar niet frank.

wpDiscuz