Groesbeekse zwemster weer in de prijzen

Kim Loeffen (17) uit Groesbeek, zwemmend bij Zeester-Meerval te Uden, is tijdens de Brabantse winterkampioenschappen te Roosendaal vijfmaal kampioen geworden.


Kim Loeffen (midden) heeft er weer een gouden plak bij. Klik op de foto voor een groter formaat.

Ze behaalde een gouden medaille op de 100 vlinder met een tijdverbetering van ruim vier seconden. Ook op de 100 rug, de 100 vrij en de 200 wissel werd ze eerste. Met haar estafette team behaalde ze goud op de 4 x 100 vrij. Tevens werd Loeffen tweede op de 100 school en tweede met haar estafette team op de 4 x 100 wissel. Het was voor de Groesbeekse dus weer een succesvol weekend.

De zwemprestaties van Loeffen waren vorig jaar tijdens de Brabantse Zomerkampioenschappen (BZK) goed voor acht gouden medailles. Vorig jaar behaalde Loeffen tijdens de winterkampioenschappen ook al zes keer goud. Haar teamgenote Sophie Sollie, eveneens uit Groesbeek, behaalde in 2011 tijdens de winter- en zomerkampioenschappen ook enkele malen goud tijdens de estafettes.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Knap gedaan. Londen is nog te vroeg, maar wie weet over 4 jaar hebben wij als Groesbekers een olympisch kampioene erbij. Ga zo door Kim en Sophie, heel veel succes met jullie zwem prestaties.

Tommy

Niets aan toe te voegen, Henk. Gefeli Kim!

Tinus Tulp

Het is toch geweldig wat deze Groesbeekse kanjer presteert.
Kim we zijn apetrots op jou.
gegroet Tinus

Tinus Tulp

Ik heb bovenstaande reactie geplaatst omdat ik trots ben op Kim. Ik begrijp dan ook niet dat er van die sukkels zijn die dit positieve berichtje beoordelen met een negatief duimpje.
gegroet Tinus

wpDiscuz