De Treffers speelt gelijk, Achilles ’29 verliest

Zondagmiddag werd de 19e speelronde in de zondagtopklasse afgewerkt. De Treffers en Achilles ’29 kwamen ook in actie. De Treffers speelde in Haaksbergen met 1-1 gelijk tegen HSC ’21 en Achilles ’29 leed een thuisnederlaag tegen EVV: 0-2.

De Treffers kon zich door een overwinning in de subtop van de topklasse mengen, maar daarvoor moest er wel tegen HSC ’21 gewonnen worden. De ploeg uit Haaksbergen kwam door een eigen doelpunt op voorsprong. De Treffers-speler Paul Jans redde met zijn doelpunt alsnog één punt voor de Groesbekers. De Treffers staat nu achtste in de topklasse, maar heeft slechts twee punten achterstand op de nummer vier: HSC ’21.

Op Sportpark de Heikant in Groesbeek leed Achilles ’29 een zeldzame thuisnederlaag, de tweede van het seizoen. Lang leek het er op of dat de wedstrijd tegen EVV in een doelpuntloos gelijkspel zou eindigen. Marcus Rychlik wist in de slotfase echter tot tweemaal toe het net te vinden waardoor de ploeg uit Echt met een 0-2 overwinning van het veld stapte.

Door de nederlaag van Achilles ’29 en de grote overwinning van concurrent Haaglandia op FC Hilversum (5-1) staat Achilles ’29 nog maar twee punten los.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
bjorn ceelen

Ik zeg dinsdag even de bal laten liggen , en alleen maar rondjes lopen om het veld , donderdag weer de bal erbij . fijne zondag

Treffersfan

A.s. zondag de bal ook maar laten liggen? Mag best. Maar het zal wel afgelast worden.

Frenkie

De vorm is ff weg bjorn.Maar rondjes lopen daar is niks op tegen.Gr. uit Canada.

Wijnboer

Het is geen wijn weer …… 🙂

echte stekkenberger

Het zou wel leuk zijn ,als ook de uitslagen van de andere Groesbeekse clubs hier vermeld zouden worden .
Groesbeek heeft 6 clubs , “heren van de groesbeek “.

Realist1

Na Haaglandia loopt het bij Achilles niet meer zoals daarvoor. Het vloeiende aanvalsspel is weg behoudens een korte fase in de wedstrijd tegen Hilversum. Het kan niet zo zijn dat het team ineens niet meer beter kan. Volgende keer, er wacht een zwaar programma, de mouwen hoger opstropen en dan op basis van pure wilskracht een goed resultaat afdwingen.

Tinus Tulp

Kom op jongens, laten we trots zijn op onze clubjes.
Welk dorp in Nederland heeft 2 clubs in de topklasse?
Hup Treffers
Hup Achilles
gegroet Tinus

Analiticus
Toch mag je, na afgelopen zondag, ook wel eens kritisch kijken naar Eric Meijers. Bij de bekerwedstrijd tegen NEC was hij niet erg gelukkig in het gekozen systeem en ook gisteren had hij geen gelukkige dag met de invallers.Was overigens niet de eerste keer. Wel vaker kiest hij voor invallers waar ieder ander vraagtekens bij zet. Bij 0-0 een extra aanvaller inbrengen klinkt misschien logisch bij een thuiswedstrijd, maar als je ziet dat het niet loopt en als je weet dat EVV en echte counterploeg is, is het misschien toch verstandiger dan maar te spelen voor 1 punt. Nog altijd… Lees meer »
Treffersfan

Onzin. Als je als koploper thuis tegen de nummer 9 of 10 speelt, zet je bij 0-0 natuurlijk een extra aanvaller in. Dat zou elke trainer doen. Je moet winnen. Dat ben je aan je stand verplicht. En als dat tegen een counterploeg niet zou mogen, kun je dit nooit meer doen. Bijna alle ploegen die naar De Heikant komen, zullen countervoetbal spelen. Dat heeft nu eenmaal met de stand op de ranglijst te maken. Daar zul je ook aan moeten wennen.

Keja

Harrie wat ben je stil

Realist

Eric, Volgende keer niet meer wachten tot de 80e minuut met Ted. EVV ligt Achilles niet. wederom de deksel op de neus gekregen.
Tot de Carnaval zeker geen voetbal meer. Daarna ouderwets gaan knallen!

@Wijnboer, wel weer voor gluhwein 🙂

@ECHTE STEKKENBERGER: Het verslag van Germania wordt keurig netjes geplaatst. Groesbeek heeft wel meer dan zes clubs maar vijf voetbalclubs!!!!

Tinus Tulp

Foutje, het zijn er echt 6.
gegroet Tinus.

stekkenberger

v. Volgens mij hebben ze in groesbeek 6 voetbalclubs.de Treffers,Achilles29,Germania,roodwit,Groesbeekse boys,Dvsg.

Paul

Achilles begint wat scheurtjes te vertonen, hoop dat ze weer het oude niveau halen en “gewoon” kampioen worden. De Treffers blijft wel lekker punten meepakken zo, erg netjes.

wpDiscuz